ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

Ενισχύουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο τον Συνήγορο του Καταναλωτή προς όφελος όλων των πολιτών
  • 15 Οκτ 2024
  • πολιτική

Καθήκοντα του Συνηγόρου του Καταναλωτή ανέλαβε η κα Άννα Στρατινάκη, στη θέση του κ. Λευτέρη Ζαγορίτη. Αναπληρώτρια Συνήγορος παραμένει η κα Βασιλική Μπώλου και Βοηθός Συνήγορος ο κ. Ευθύμιος Τσίγκας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος παραβρέθηκε χθες στην τελετή παράδοσης παραλαβής,  ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το Υπουργείο Ανάπτυξης θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο την Ανεξάρτητη Αρχή προκειμένου να επιτελεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο της προς όφελος όλων των καταναλωτών. Ευχαρίστησε τον κ. Ζαγορίτη για την πολύτιμη δεκαετή παρουσία και συνεισφορά του σε αυτόν τον σπουδαίο θεσμό, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Στρατινάκη.

Η νέα Συνήγορος του Καταναλωτή μίλησε για το στοίχημα να μάθει ο πολίτης - καταναλωτής τα δικαιώματά του και πώς μπορεί να τα ενεργοποιήσει, αλλά και για την ψηφιακή αναβάθμιση, ώστε ο Συνήγορος να μπορεί να ανταποκρίνεται ταχύτερα. Ο απερχόμενος Συνήγορος μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε αυτά τα δέκα χρόνια της θητείας του και ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους για την προσπάθειά τους.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων