ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Read

ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ

Προφυλακιστέος ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού
  • 08 Αυγ 2023
  • κοινωνία

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες, ο 53χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη Λάρισα ύστερα από την απολογία του και κατόπιν σύμφωνης γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Κατά την απολογία του, πριν την οποία αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας, ο Κ.Μ. φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτρια ότι «θόλωσα από θυμό, είμαι απαράδεκτος, δεν ήθελα να την σκοτώσω» και δήλωσε μετανιωμένος για τον άνανδρο ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού.

Η 43χρονη αξιωματικός είχε δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά. Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του άντρα αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία σήμερα , αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, που είδε το αίτημά του για αναβολή της χθεσινής διαδικασίας να πέφτει στο κενό κι έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην υπόθεση, όταν θα οριστεί η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, 43χρονης αξιωματικού της ΕΛΑΣ.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε καταγγέλλει μεροληπτική στάση των συναδέλφων της ξυλοκοπημένης αστυνομικού κατά την προανακριτική διαδικασία και εκθείασε τον προφυλακισμένο πελάτη του χαρακτηρίζοντάς τον «τέλειο πατέρα και σύζυγο».

Την ίδια στιγμή, η 43χρονη που φαίνεται πως διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή της, ύστερα από ένα κρίσιμο και δραματικό 24ωρο που πέρασε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μίλησε για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον Κ.Μ. στο σπίτι της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μη χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η παθούσα.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων