ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Read

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Ο 38χρονος γιος ομολόγησε πως σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του
  • 27 Σεπ 2023
  • κοινωνία

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση του νεκρού πατέρα μαζί με τον ζωντανό γιό του από την Άρτα, οι οποίοι εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης στη Λαμία, μετά από έξι ημέρες εξαφάνισης.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για στυγερή δολοφονία του άτυχου 65χρονου από το ίδιο του το παιδί.

Τον γιό βρήκε ένας βοσκός, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του και υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε, όπως και το ΙΧ.

Ο φερόμενος πατροκτόνος εμφανίζεται να είναι σε σύγχυση και οι άνδρες της ΕΛΑΣ προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες για το τι συνέβη.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχαν συμπλοκή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Άρτα. Οι αστυνομικοί προηγούμενα είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ο 38χρονος τα τελευταία 3 εικοσιτετράωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσια με τα πόδια όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε συμπλοκή με τον πατέρα του. Ο ίδιος υπέδειξε και το σημείο της συμπλοκής και λίγο αργότερα, ο 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη που ο 38χρονος είχε τραυματιστεί μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τον περίμενε ο 65χρονος πατέρας του για να φύγουν μαζί για την Άρτα. Μάλιστα οι γιατροί τού είχαν τοποθετήσει και κολάρο για περισσότερη προστασία. Από κει και μετά τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού στις 2:00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έδειχναν ότι κινούταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Άμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας λίγο πριν τη Ναύπακτο.

Οι αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία για έναν άντρα που περιφέρονταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων