- 29 Dec 2025
- επικαιρότητα
Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις στο δημαρχιακό μέγαρο θα υποδεχτεί το νέο έτος ο δήμος Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου θα τελεστεί η Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νίκαιας.
Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει η κοπή της Βασιλόπιτας του Δήμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση του 16χρονου αποφοίτου του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας και μαθητή του Ζαννείου Προτύπου Λυκείου Πειραιά, Γιώργου Λεβεντίδη, για τη σημαντική ακαδημαϊκή του διάκριση, καθώς έγινε δεκτός χωρίς όρους στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου πριν την ολοκλήρωση των σχολικών του σπουδών.
Επίσης, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, μετά το πέρας της Δοξολογίας για τον Καθαγιασμό των Υδάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Σιδέρης».



